Тъй като снежните бури и ниските температури завладяват големи части от

...
Тъй като снежните бури и ниските температури завладяват големи части от
Коментари Харесай

Какви температури са твърде ниски за кучета, котки и други животни? Експерти обясняват кога да ги внесете вътре

Тъй като снежните стихии и ниските температури превземат огромни елементи от Съединените щати, може да е мъчно да изведете кучето си на разходка, да оставите котки на открито или да отглеждате други животни по този начин като коне, крави и пилета, безвредни в мразовитото време. Ветеринарите оферират препоръки по какъв начин най-добре да се справяте с домашните любимци по време на арктическия гърмеж.

Dr. Рена Карлсън, президент на Американската ветеринарномедицинска асоциация, сподели пред CBS News във вторник, че е значимо да сте готови за сходни метеорологични феномени.

„ Когато става въпрос за домашни любимци, в случай че можете да се консултирате с вашия ветеринарен доктор, той има тази здравна история, с цел да може да ви помогне да разберете какъв брой студоустойчив ще бъде вашият домакински любим “, сподели Карлсън. „ В обстановка с добитък бъдете подготвени да се уверите, че можем да им доставяме този фураж и да се уверите, че имат елементарен достъп... Те също се нуждаят от в действителност елементарен достъп до вода и се уверете, че тя не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР